«Живчик» — найвідоміший український бренд на ринку безалкогольних напоїв і один із флагманів у портфелі корпорації «Оболонь». Під маркою «Живчик» випускаються унікальні продукти, які вже понад 20 років залишається улюбленими для мільйонів дітей та дорослих в Україні та далеко за її межами. Спеціально до літнього сезону бренд запускає оригінальний інноваційний напій «Живчик LE’KVAS», який обов’язково сподобається не тільки дітям, а й усій родині.

«Живчик LE’KVAS» — це напій, що виготовляється на основі білого квасу живого бродіння з додаванням соковитого яблучного смаку, без штучних ароматизаторів. Це ідеальне поєднання свіжості та натуральної користі білого квасу із приємними нотками яблука, які нагадують нам про літо і щасливе дитинство. «Живчик LE’KVAS» менш солодкий та калорійний, ніж традиційні безалкогольні напої (наприклад, «Живчик з соком яблука» та інші). Завдяки таким властивостям він прекрасно тамує спрагу, освіжає в літню спеку, створює гарний настрій і дарує насолоду улюбленим смаком.

«Останній рік продемонстрував чіткі зміни у запитах споживачів. Продовжує набирати потужних обертів тренд здорового способу життя, що безпосередньо впливає і на ринок безалкогольних напоїв. Для наших споживачів і особливо родин з дітьми зараз найбільше актуальні корисні напої - з додаванням фруктових соків, зі зниженим рівнем цукру, виготовлені із застосуванням технологій „живого“ бродіння та з натуральних інгредієнтів. Саме тому ми пропонуємо ринку напій із насиченим та оригінальним смаком, створений із бажанням максимально зберегти натуральність і користь», — говорить Василь Шилов, директор з маркетингу ПрАТ «Оболонь».

«Живчик LE’KVAS» випускається у сімейному форматі упаковки ПЕТ 2 л, адже кожен у великій родині захоче спробувати смачну новинку. Цей напій започатковує нову лінійку в асортименті ТМ «Живчик» і на 100% підтверджує інноваційний статус бренду, продовжуючи історію впровадження новітніх рецептурних ноу-хау від «Оболоні".

«Живчик LE’KVAS» — освіжаюча насолода з користю!