09.12.2015

„Старокиївський Різдвяний” – смак зимових свят

З першим снігом та грудневими морозами в Україну завітала зима, а значить наближаються приємні і радісні свята, яких так чекають діти й дорослі. Щоб розділити з українцями атмосферу тепла та родинного спілкування, компанія „Оболонь” пропонує до святкового столу корисний традиційний напій – квас „Старокиївський Різдвяний”.

Знайомий усім смак справжнього хлібного квасу набув нового, особливого звучання. Зимова партія напою так само вариться за класичною технологією живого бродіння із добірного українського солоду. Проте, зважаючи на холодну пору року, технологи корпорації трохи змінили рецепт, надавши знайомому всім квасу приємного смаку солодкої сливи й аромату духмяної кориці. Це справжній зимовий напій, що сподобається поціновувачам живих, натуральних продуктів.

Тетяна Паламарчук, бренд-менеджер категорії АТ „Оболонь”: „Хоча у багатьох із нас квас асоціюється із літньою спекою, ми впевнені, що навіть у холодний сезон цей напій може бути доречним. Особливо якщо це „зимова” версія квасу – із пряними нотками та насиченим смаком. Інновація, яку ми запропонували минулої зими, отримала схвальні відгуки споживачів, тому було вирішено випустити таку ж лімітовану партію і цьогоріч. Змінилася лише упаковка – різдвяний квас отримав білу непрозору пляшку, яка вирізняється на полиці і нагадує нам про сніжну зиму за вікном”.

Квас „Старокиївський Різдвяний” виготовляється на дочірньому підприємстві „Пивоварня Зіберта” у Фастові. Новинка вийшла на ринок лімітованою партією і перебуватиме у продажу у грудні та січні. Квас випускається в упаковці ПЕТ 2 л, яка найкраще підійде для сімейних покупок.

< попередня наступна > повернутися до списку новин

Отримати код новини

/flash/ribbon.swf?urlVAL=/flash/ribbon/ribbon_ukr.xml&varLANG=ukr