У червні компанія «Оболонь» розширила лінійку ТМ «Оболонська» сильногазованою водою зі смаком лимона та апельсина. Напій виготовлений на основі природної мінеральної води (97%), видобутої з артезіанських свердловин глибиною 295 метрів. Значна глибина залягання води свідчить про те, що формування родовища відбувалося 146−200 млн років тому, за часів юрського періоду. Вода ізольована від поверхневого забруднення більш ніж 100 метровим шаром цільних глин, крейди і пісковиків. Відтак у новій «Оболонській» збережені усі корисні властивості мінеральної води. А додавання натуральних ароматизаторів апельсину та лимона (лайма) надає їй приємного освіжаючого смаку. Ця вода добре тамує спрагу, відновлює водний баланс організму, містить необхідні для людини мінерали та мікроелементи — кальцій, магній, натрій, хлор, залізо. Те, що треба спекотного літа, — користь води та легкий смак свіжості, доступні кожному в «Оболонській» з лимоном та апельсином. Ігор Рекеда, бренд-менеджер категорії мінеральних вод АТ «Оболонь»: «Cпоживання мінеральної води в Україні складає близько 40 літрів на рік на одну людину, тоді як у країнах Європи цей показник втричі більший. Проте ми відзначаємо позитивну тенденцію збільшення споживання води серед наших співвітчизників. Щоб забезпечити зростаючі вимоги й очікування українців, ми підготували варіант зі смаком — „Оболонську“ з лимоном та апельсином. Свого часу, у 1996 році, саме „Оболонь“ започаткувала цей сегмент, розпочавши випуск води „Оболонська плюс лимон“. З розширенням асортименту мінеральної води з фруктовими смаками ми розраховуємо на зростання цієї категорії мінеральних вод».

«Оболонська» зі смаком лимона та апельсина розливається на головному підприємстві у Києві у ПЕТф пляшки об'ємом 1 л та 2 л. Із середини червня новинка доступна в торгових мережах та магазинах по всій Україні.