Увага!
18+
Вам вже виповнилось 18 років?
Вибачте, вхід на сайт заборонено!
НАДМIРНЕ СПОЖИВАННЯ АЛКОГОЛЮ ШКIДЛИВЕ ДЛЯ ВАШОГО ЗДОРОВ'Я

Наприкінці липня корпорація «Оболонь» розпочала випуск торгової марки сидру Ciber. Він став органічним продовженням портфельної стратегії компанії з випуску натуральних напоїв. На даний час у лінійці представлений один продукт — напівсолодкий яблучний сидр. Цей смак домінує в категорії сидрів, на нього припадає близько 96% усіх напоїв.

Для українського ринку сидр — продукт відносно новий. Категорія сидрів активно розвивається під впливом тренду здорового способу життя та харчування. Фактори новизни смаку і натуральності є ключовими драйверами, які роблять сидр привабливим і популярним серед українців. За оцінками аналітиків компанії, категорія сидрів знаходиться у фазі активного розвитку: в 2014 році цей сегмент виріс на 50%, а в структурі категорії слабоалкогольних напоїв його частка збільшилася з 5% до 7,5%.

Сiber виготовляється за класичною технологією шляхом природного бродіння натурального яблучного соку. За фізико-хімічними характеристиками він належить до категорії напівсолодких сидрів із вмістом цукру близько 5% та алкоголю на рівні 5−6%. Виробництво сидру розміщене на дочірньому підприємстві «Пивоварня Зіберта». У процесі виготовлення Сiber не використовуються ароматизатори, барвники та консерванти. Напій містить природний алкоголь, що утворюється внаслідок бродіння без додавання спирту. Головний інгредієнт — яблучний сік українського походження — надає напою приємного фруктового аромату.

Любов Онищук, директор ДП ПАТ «Оболонь» «Пивоварня Зіберта»: «Сидр — натуральний продукт, смак якого залежить від цілого ряду нюансів. Над рецептурою ми працювали протягом року, постійно вдосконалюючи смакові характеристики. Кожен новий зразок проходив тестування у фокус-групах на відповідність очікуванням споживачів. У процесі численних дегустацій була розроблена найбільш оптимальна рецептура гармонійного смаку напою. Назва Сiber („Сібер“) співзвучна із місцем народження сидру — пивоварнею, названою на честь засновника Юліуса Зіберта».

Сiber розливається у прозорі скляні пляшки об'ємом 0,5 л, які підкреслюють світлий янтарний колір сидру. Продукт розрахований на молодь, насамперед мешканців міст, які ведуть активне, здорове життя, пробують нове і, розвиваючись самі, рухають світ. Ключовою перевагою напою є його легкість, натуральність, гармонійний та свіжий смак. Дистрибуція Т. М. Сiber включає усю територію України з фокусом на канали сучасної торгівлі.